15 okt 2013, 11:40am
kleding
by

2 comments

In mijn kamer

Op zondag liet ik jullie zien dat ik een paar dingetjes had gekocht. Vandaag laat ik jullie zien dat ik die aanheb. En m’n blote buikie die ik flink aan het trainen ben (maar je ziet nog niet zo veel resultaat (ik wil namelijk een gespierde bodybuilder buik (grapje (ik wil wel zichtbare spieren (IEEEEL SPIEREN ZIJN LELIJK BIJ VROUWEN !!!!!!111 (nee)))))). Ik doe wel ooit een update over hoe het zit met mijn zogenaamd gezonde leven en healthy en sport en zo bla bla bla.

Wat heb ik aan?
Vest – H&M
Top – H&M
Broek – Zara
Ik haat het woord “top” maar een shirt is het niet. Ik had trouwens ook nog schoenen aan: zwarte Vans. Helemaal zwart ja. Ik kleed me graag héél kleurrijk en zo, maar dat zag je denk ik al.

Staat je goed hoor =)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorieën

  • Instagram