24 okt 2013, 2:35pm
werk
by

leave a comment

Papierwerk: Anouk en Janne

http://distilleryimage3.s3.amazonaws.com/b1cde58a3cad11e3bdb622000a1f9860_8.jpg

Anouk en Janne zijn twee meisjes uit mijn klas. Hiervoor heb ik vijftien euro gekregen en dat is naar Serious Request gegaan. Het spijt me voor de foto, ik kon geen betere maken en nu is ‘ie voor Anouk.

Materialen: 2B, 6B en 8B potloden, wattenstaafjes.
Tijd: Geen idee, alweer. Sorry. Ik denk ongeveer 4 uur.
Papier: 180 gram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorie├źn

  • Instagram