17 okt 2013, 4:36pm
werk
by

leave a comment

Papierwerk: Mila Kunis

Omdat ongeveer elke jongen uit mijn klas hier om vroeg.

Materialen: 2B, 4B en 6B potloden, wattenstaafjes.
Tijd: Geen idee, dat was ik vergeten op te nemen. Ik denk ongeveer vijf uur.
Papier: 180 gram.

Hier nog een soort close up omdat de foto hierboven een stomme-artistieke-Instagram-foto is:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorie├źn

  • Instagram