25 dec 2013, 11:00am
persoonlijk
by

3 comments

Dingen waar ik blij van word #1

De zon, roomboter kletsmajoors, lekker koken, mijn favoriete leraar met zijn vriendin en zoontje tegenkomen in een winkel waar skatekleding wordt verkocht, veel te lang durende gesprekken, Regina Spektor, mijn broertje, The Curious Incident Of The Dog In The Night-Time, pure chocolade, mensen die blij zijn door kerst en de kerstvakantie, mijn Canon AE-1, Weekday, uitslapen, uitgebreid ontbijten, muziek ontdekken, zonder jas naar buiten kunnen, Hartbeat, lila nagellak, met mijn beste vriendin afspreken, het nieuwe seizoen van het spel van The Walking Dead, Vic Fuentes, vakantie, dat er allemaal artiesten bekend worden gemaakt voor verschillende festivals, mijn nieuwe schoenen, worteltaart, wintersale, nieuwe make-up in verpakkingen, Holy Soda, gekleurde hardloopschoenen

27 dec 2013, 6:24pm
by Anonymous

reply

Heb je dan toch geen vriendje? :O

Ik had het vooral over de dingen waar ik op dat moment blij van werd, maar ik word áltijd blij van mijn vriendje

30 dec 2013, 5:45pm
by Anonymous

reply

Oh haha natuurlijk :) Je blog is echt heel leuk om te lezen Anni! ps. Hoe heet je vriendje??

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorieën

  • Instagram