24 dec 2013, 5:01pm
persoonlijk
by

leave a comment

Wensjes

Ik wil jullie alvast een hele mooie en leuke Kerst toewensen. Ga gezellig doen met familietjes en vriendjes, doe dansjes op slechte muziek, drink alcoholvrije dranken, ga je vol eten zonder jezelf schuldig te voelen en als je niet van Kerst houdt, ga lekker op de bank zitten en kijk heel veel films. Ik ga dit jaar voor het eerst in mijn leven Kerst vieren (o het leuke leventje van een Chinees) en speciaal daarvoor doe ik voor het eerst sinds meer dan een jaar een rokje aan. Wens me succes en ik wens jullie de leukste tijd van je leven.

Heel erg veel liefs.

(PS: Ik wou dat ik een leuke foto van mezelf met een kerstmuts hierbij kon doen, maar een kerstmuts heb ik al niet en laten we het maar niet over de rest hebben.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorie├źn

  • Instagram