20 jan 2014, 4:12pm
muziek
by

leave a comment

Een overvloed aan muziek

Ik weet niet hoe ik de stijl van deze muziek ga definiëren want ik ben héél slecht in het noemen van genres, maar dit is de muziek die ik de afgelopen tijd vooral luister. Misschien omdat ik me soms niet zo oké voel en ik dan graag muziek luister die me rustig maakt. Of zo.

1. King Krule – Out Getting Ribs
2. The National – This Is The Last Time
3. Death Cab For Cutie – Unobstructed Views
4. The Pineapple Thief – Snowdrops
5. Now, Now – Wolf
6. Mumford And Sons – Liar
7. The National – Mr November
8. Angus And Julia Stone – For You
9. King Krule – 36N63
10. Tom Rosenthal – Take Care

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorieën

  • Instagram