9 feb 2014, 3:04pm
kleding
by

leave a comment

Ik ga naar Londen en ik doe aan

Dit. Maar niet voor vier dagen lang, hoor. En eigenlijk wilde ik weer een soort sfeerimpressie-video voor jullie maken zoals ik deed in Parijs, maar dat ga ik nu niet doen, want ik heb totaal geen goede camera en het geheugen van mijn iPhone is zeg-maar-bijna-helemaal-vol, dus ik zal sowieso een fotoverslagje voor jullie schrijven. En eigenlijk wilde ik mijn schatje a.k.a. mijn analoge camera meenemen, maar ik heb nog steeds geen batterijen kunnen vinden en dat ding is suuuuuper zwaar. Dus als oplossing wilde ik een stuk of twee wegwerpcamera’s meenemen, maar die dingen zijn duur joh. Heb geen veertig euro om drie wegwerpcameraatjes te kopen en alle foto’s te laten ontwikkelen. Huilie. Ik heb in ieder geval heul veel zin in de reis en ik houd jullie op de hoogte. Laf jullie.
H&M shirt – Monki vest – Zara broek – Nike Free Runs – Asos 5 panel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorie├źn

  • Instagram