1 mrt 2014, 10:35am
persoonlijk
by

leave a comment

Een beetje geklets

Ik heb zo, zo, zo veel te vertellen, maar niet genoeg over alles om overal een apart blogje over te schrijven, dus daarom doe ik het zo: alles in een. Bij deze noem ik het een beetje geklets. Pak er een koekje bij (haalloooo, het is weekeeend, je verdieeent het), want dit kan misschien een beetje lang duren om te lezen.

Laten we beginnen bij het eerste dat opvalt: www.papierwerken.blogspot.nl is nu www.papierwerken.nl! Hoera! Dankjewel, Ieuan. Hoe dan ook, ik ben nu overgegaan op WordPress in plaats van Blogger, wat zorgt voor een andere lay-out (waar ik he-le-maal niet blij mee ben) en dat ik heel erg moet wennen aan het gebruik. Je zult veel foutjes zien in mijn blog op dit moment (alle media is verwijderd en de afbeeldingen staan niet meer gecentreerd, maar ik hoop dat jullie begrijpen dat ik dit niet bij al mijn blogjes recht ga zetten, sorry!) en ik doe mijn best om die zo snel mogelijk recht te zetten. Ik heb nu ook een andere Bloglovin’ link, die kun je vinden in het balkje hiernaast. Zorg dat je me volgt op mijn nieuwe link, en niet op mijn oude, want anders ben je niet meer op de hoogte van mijn nieuwste blogs!

Donderdag is carnaval onofficieel begonnen, maar vandaag kan ik er denk ik niet meer onderuit. Vijf jaar woon ik nu in Brabant, en vijf jaar is het me gelukt om geen carnaval te vieren, maar ik heb het gevoel dat het me niet meer gaat lukken. Ik MOET het een keer doen. Maar gelukkig ga ik dit jaar de provincie uit. Feest! Wel ben ik een beetje bang dat ik als enige niet verkleed in de trein zit, straks.

Ook op donderdag heb ik besloten om weer een boek te schrijven. Twee jaar geleden ben ik aan twee boeken begonnen, wat resulteerde in een enkeltje prullenbak omdat mijn zus mijn account verwijderde (verder zijn we wel lief voor elkaar hoor), maar eigenlijk ben ik daar wel blij om aangezien het dikke bullshit was. Waar ik precies over ga schrijven kan ik niet zeggen, ik weet eigenlijk niet eens of ik plannen heb met dit boek en of ik het geschreven ga krijgen. Eigenlijk is het maar een schetsje in mijn hoofd. Maar hey, mijn leven is een project. Gisterenavond ben ik begonnen met schrijven en geëindigd met (uit mijn hoofd) 588 woorden. Niet heel veel. Laten we in ieder geval zeggen dat het een soort autobiografie wordt, maar dan in Anni-stijl. Met een poging tot grapjes, nutteloze informatie, heel veel lyrics en heel veel mij. Een doodnormaal boek, maar toch maar niet doodnormaal.

Een paar losse dingen: mijn zoektocht naar werk is begonnen. Ik heb vakantie. Mijn plannen zijn: feestjes, hardlopen (heel veel), feestjes, shoppeeeuuuhh, feestjes, tekenen, feestjes, schrijven, feestjes, chocola, feestjes. Bon Bon Bloc is geweldig. Eigenlijk zou ik nu moeten hardlopen, maar in plaats daarvan schrijf ik een blogje voor jullie. Ik heb eindelijk, na meer dan een jaar (zoals jullie weten, als jullie mijn blog een beetje langer volgen), Catching Fire uitgelezen. Donderdag (jeetje, wat is donderdag een belangrijke dag) ben ik begonnen aan Malka Mai, een boek over een meisje in de Tweede Wereldoorlog dat opzoek gaat naar haar moeder. De laptop die ik nu leen van mijn moeder is Chinees ingesteld dus het toetsenbord wordt steeds geswitchet naar het Chinees, heel vervelend. Ik ga vanavond fuifen. Twee jaar geleden ben ik héél erg fan geweest van Mr. Polska. Twee jaar geleden ben ik ook naar een concert van hem geweest en ik heb nog steeds een foto van hem in zijn onderbroek. Hausa Wausa.

En dan het laatste, en waarschijnlijk de reden dat jullie mij helemaal niet gaan volgen op mijn nieuwe Bloglovin’, of überhaupt niet willen volgen: vandaag is Justin Bieber jarig. Drie keer feest. Dit is mijn confessie: ik houd van Justin Bieber, immens veel, maar ongeveer 99% van de wereldbevolking haat mij daarvoor. En shit is oneerlijk, maar eigenlijk moet ik gewoon stoppen met het Justin Bieber-fangirl gebeuren, want het was nog wel schattig toen ik negen was, maar nu ben ik er eigenlijk te oud voor. En toch doe ik het niet, want shit, ik houd van Justin Bieber.

Fijne dag. Kus.

En denk vooral aan Justin Bieber.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorieën

  • Instagram