11 mrt 2014, 1:32pm
eten healthy werk
by

leave a comment

Ik wilde een keukenprinses zijn

Een tijdje geleden zag ik dat Teske zelf een receptenboek had gemaakt. Hey, dit heb ik een jaar geleden ook gedaan! Deze shit moet ik met jullie delen, dacht ik. In mijn receptenboek zie je relatief gezonde recepten, aangezien ik deze heb gemaakt toen ik veertien was en net was begonnen met het leven van een “healthy lifestyle”. Ik heb hier uit eindelijk vrij weinig mee gedaan, maar wie weet maak ik dit boekje in de toekomst nog af. Waarom alles in het Engels is, weet ik ook niet. Engels is hip, toch? *knipoog* Zucht.

image(33)image(35)image(36)image(37)image(38)

Wil je zelf aan de slag gaan? Pak er een leeg boekje bij, zoek recepten op, print wat afbeeldingen uit en zorg dat je een potlood, gum, pen/fineliner, schaar en lijm bij de hand hebt. Ik hoop dat jullie in ieder geval een beetje inspiratie op hebben gedaan en misschien een van mijn recepten uitproberen. Veel plezier!

Liefs, Anni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorie├źn

  • Instagram