30 jun 2014, 6:52pm
persoonlijk
by

leave a comment

De wenslijst

cm-42149-450e2d8be491eb
Dus ik zit midden in mijn toetsweek. En ik vind het vre-se-lijk. Ik ben moe van het leren en over precies een week ben ik jarig en word ik zestien. Met mijn beste vriend ga ik naar Amsterdam en in de nacht nemen mijn ouders ons mee uit eten (Chinezen gaan altijd uit eten in de nacht – niet raar opkijken, hoor) en ik heb er zin in en vorige week was mijn feessie en het was leuk. Afijn, hier mijn wishlist:

1. Een reis naar Berlijn.
2. Een meet and greet met Justin Bieber. Of Frank Ocean. Eigenlijk heel Odd Future. En doe ook maar een meet and greet met Kanye West. Kim kan ‘ie ook wel meenemen, hoor. Al vind ik haar niets.
3. Doe mij ook maar het katje hierboven…
4. En een nieuwe kamer!
5. Meer tijd, want dagen zijn te kort en er zijn zo veel dingen die ik wil doen.
6. Festivalletje of concertje in het buitenland. Anyone?
7. Lef. Wat zou ik graag een grote bek hebben, maar nee, ik ben altijd lief. Zelfs voor mensen die voordringen in de rij bij de Albert Heijn. Of me voor de zoveelste keer een duw in m’n maag geven of op de grond gooien bij een concert. Ach.

Goed, dat was de (voor nu!) onrealistische lijst. Nu over naar mijn echte, materialistische wenslijst:

1. Twee boeken: Sjeumig van Pepijn Lanen en Happy Life van Mascha Feoktistova
2. Een fisheye lens voor mijn iPhone 4. Ik wil ‘m z├│ graag.
3. Lage Dr. Martens (omdat ze fucking (sorry voor mijn taalgebruik) mooi zijn en met de gedachte: ik wil mijzelf vrouwelijker kleden)
4. Een iPod Classic, want mijn oude is kapot. :(
5. En een nieuw horloge! Ik weet al precies welke, hehe. Ben mijn Casio zo zat.
6. Ten slotte: een septum. O, en een smiley. Ook zou ik wel een medusa willen, maar die dingen staan me toch niet.

Nou, dat is best te doen. Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorie├źn

  • Instagram