14 jun 2014, 12:09am
persoonlijk
by

leave a comment

Ik

Het is twaalf uur ‘s nachts en er dansen zo veel gedachtes in mijn hoofd dat ik het gevoel heb alsof ik niet kan slapen voordat ik die heb opgeschreven.

Er gaat van alles mis, in mijn hoofd: vanochtend zat ik (volgens mij) bij Ares in de bus en zei ik niet eens hoi of AAAAH RENS <3333, en dat komt denk ik doordat de enthousiasme in mij de laatste tijd een beetje is verzwakt. Dit is weer een blogpost zonder foto, terwijl ik dat eigenlijk bij elke blogpost wil, omdat dat altijd zo leuk staat. Iedereen om mij heen is geslaagd en kan aan een nieuw deel van zijn leven beginnen, maar ik zit nog een aantal jaar op de middelbare school en kan dat niet, terwijl ik dat o-zo graag wil. Iedereen blijft een poging doen tot mij hoop inspreken, terwijl mijn hoop zo goed als verdwenen is.

Daarom wil ik een blije lijst maken. Niet zoals de vorige keer, maar nu een echte, echte, echte blije lijst, die telt en die ik terug kan lezen met een tevreden gevoel:

1. Een tijdje geleden ben ik geslaagd voor het Cambridge First Certificate Exam op niveau A met 84 van de 100 punten. Dit is de hoogste score uit mijn klas en ik ben trots als een… neeokeikbenslechtinspreekwoorden. Pauw, toch?
2. Sinds kort werk ik bij de V&D. Mijn eerste baantje, woehoe!
3. Mijn hele toekomst is uitgedacht en ik heb vreselijk veel zin om mijn dromen waar te maken.

Dat is het. Denk ik.

De laatste tijd denk ik zo ongelooflijk veel aan wat ik later, na school, wil gaan doen, dat het mijn gedachtegang bijna overneemt. Je zou kunnen zeggen dat ik maar naar weinig uitkijk, maar hiernaar enorm veel.

Ook hebben jullie minder blogjes van mij mogen aanschouwen, omdat ik weer in een soort dipje zit. Plannen om mezelf iets vrolijker te krijgen zijn er, en gaan van start zo snel als het kan. Dus het komt allemaal helemaal goed met tante Anni. Ook ben ik nog steeds gedreven en gemotiveerd en heb ik opeens super veel inspiratie, dus stil zal het niet zijn. Misschien soms een weekje op mijn blog, maar ik ben er op Instagram. Ik heb nu trouwens ook een Instagram voor mijn tekeningen en ik waardeer het enorm dat jullie me complimentjes geven en ahhhh het doet me goed.

Bedankt, iedereen. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorie├źn

  • Instagram