1 jul 2014, 8:28pm
persoonlijk
by

leave a comment

Meisjesdroom

Vroeger, dan heb ik het over meisjes van nu zo’n twintig, vijfentwintig jaar oud, wilde elk meisje een navelpiercing. Toch? Je weet wel. Als meisje was je fan van Spicegirls en als jongen was je fan van Backstreet Boys. Die Spicegirls hadden allemaal een navelpiercing (dat neem ik aan dan) waardoor elk meisje dat ook wilde.

Nu ben ik niet zo’n meisje, want wie zijn die Spicegirls eigenlijk? Volgens mij heb ik nog niet eens een nummer van ze gehoord. Ik ben niet opgegroeid in de tijd van Britney Spears, Shakira en lelijke haarstijlen inclusief rechte pony’s met een of ander gek naveltruitje gecombineerd met een paar cowboylaarzen én een navelpiercing met een vreselijk sieraad met de letters F U C K M E erop. En toch wilde ik een navelpiercing. Dus ik, met m’n domme kop, liet die shit zetten in januari. Geen idee waarom, want een navelpiercing past echt niet bij me. Ik ben niet zo’n meisje dat in bikini’s loopt of vrijwillig haar navel laat zien – waarom zou je ook, want navels zijn lelijk…

Maar een kwart van alle mensen die ik ken, wisten dat ik een navelpiercing had, en die is gaan ontsteken enikzaljulliededetailsmaarbesparen maar het was vies en ik moest hem er uithalen en nu ben ik weer officieel piercingloos. Geen tunnels. Geen lelijke navelpiercing. Niks. Alleen een hele vieze navel die hopelijk heel snel heelt (ik heb zelfs antibiotica voorgeschreven gekregen van de dokter want shit is heftig). En over een paar weken een nieuwe piercing, maar niet in mijn navel, want ik ben heel eigenwijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorieën

  • Instagram