11 jul 2014, 12:00pm
persoonlijk
by

leave a comment

Waarom deze zomer wél leuk wordt

10514029_452658594871294_810344252_n

 • Geen school. Geen stress. Geen faalangst. Niet elke ochtend om half zes opstaan. Niet elke dag rekening hoeven houden met je super strakke (kuch) schema. Zeeën van tijd. Fucking chill.
 • In de avond even snel een drankje doen in de stad. Het wordt later en je komt er opeens achter dat het elf uur ‘s avonds is, maar het is nog steeds licht en het is gezellig. TYBG.
 • Gratis festivalletjes. Concertjes. WOO HAH! Pukkelpop. Tyler, The Creator. Misschien nog wat shows tussendoor. Wie weet.
 • Zeeën van tijd dus. Tijd om te reizen, te tekenen, te bloggen, heel veel te schrijven, te experimenteren (fotografie, please) en zelfs om boodschappen te doen en te koken. Ik houd van de kleine dingetjes.
 • Douches na een veel te warme dag.
 • Geld verdienen (ik werk nog steeds!) en ook weer uitgeven.
 • Doordeweekse feestjes. Eigenlijk is elke dag een feestje.
 • Koffie en ijsjes. Boeieeeee.

Om eerlijk te zijn heb ik geen idee waarom deze zomer wél leuk wordt en niet alleen stom. Ik voel het. Hier voor jullie een muziekje waarbij je kunt wegdromen, omdat ik jullie zo leuk vind:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 • Afbeelding 26
 • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
 • Categorieën

 • Instagram