1 okt 2014, 8:35pm
eten healthy
by

leave a comment

Ben ik nu ook een quinoakut?

Yo. Weer een maand niets van mezelf laten horen. Sorry. Ik ben te druk met, uhm. Winkelen. Eten. Dat soort, uh, dingen.

Maar hey!!! Ik heb leuk nieuws. Voor mijzelf, dan. Deze maand doe ik mee aan de Vegan Challenge, wat betekent dat ik de hele maand veganistisch eet. Als dat nog niet duidelijk was. Fucking dom? Nah, man. Dat bepaal ik zelf wel. Vandaag is mijn eerste officiële dag en het bevalt me nu al. I freakin’ lahv vegan eatin’. No matter what y’all sayin’. Nee echt, ik kan gewoon patat eten en ik kan gewoon chocolade eten, zo moeilijk is veganistisch eten niet. Ja, het kost meer tijd en ja, het kost meer geld, maar ik eet liever een handje nootjes dan een zak chips, wat dus even duur is. En gelukkig hebben mijn ouders een restaurant (super stereotype, I know) waar ik fruit en groenten kan getten. Maar shit, ik moet toegeven, het gaat wel zwaar worden om al die Aziaten om mij heen kip en ei te zien eten. En het gaat ook moeilijk worden om zelf eten te maken en mee te nemen naar een feestje voor als ik honger krijg terwijl al mijn vrienden super dronken frikandellen zitten te kanen. Ook kan ik niet even een vettig kip saté broodje bij de Albert Heijn kopen als ik een keer mijn eten vergeet mee te nemen naar school. Maar ach, het is voor een maandje. En nogmaals (ik heb wel eens dit eerder op mijn blog vermeld): dit doe ik niet om af te vallen. Mochten jullie dit toch vinden: fok jullie. Ik ben blij en energiek als ik tachtig ben terwijl jullie met zwakke harten leven op die leeftijd. <3

Mijn avondeten was trouwens super lekker. Quinoa gekookt in groentebouillon met geroerbakte sperziebonen, peulen, ui, spinazie, champignons en zoete aardappel. Helemaal zelf gemaakt. Hehe.

Voor de zoveelste keer beloof ik een poging te doen tot veel blawgjes schrijven voor jullie, want ik krijg serieus berichten van jullie omdat jullie ze missen (hoe dan wantdatiszolief?). Ik heb een klein groepje lezers maar I lahv ya all. Echt.

PS: wekelijks schrijf ik een blogje voor 7Days over mijn “vegan journey”. Lees dus elke week donderdag mijn stukje op www.sevendays.nl!!! Als je shit geschreven door de formele Anni wil lezen, dan. Anders lees je mijn updates op mijn eigen blog. Of je doet het gewoon allebei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorieën

  • Instagram