5 okt 2014, 8:23pm
games
by

leave a comment

Waarom vriendjes kut zijn

Om de zoveel maanden heb ik weer een app waar ik verslaafd aan ben. Uit mijn hoofd waren dit (op volgorde): My Little Pony, Pou, Discozoo, Bakery Story, Restaurant Story en nu, jawel, Kim Kardashian: Hollywood. Aan dit soort spelletjes besteed ik twee weken lang 24/7 van mijn leven, waarna ik het niet meer leuk vind en er nooit meer naar omkijk. Zonde, eigenlijk. Nu ben ik zó verslaafd, dat ik hele Whatsapp-groepen probeer over te halen om dit spel te spelen en ik nu ook heb gedwongen om een aantal jongens deze game te downlo-, ik bedoel, aanschaffen. Hij is gratis verkrijgbaar, hoor. In de Appstore en Playstore.

‘Ik heb die jurk gekocht. Je weet wel, in de game.’
‘Welke jurk?’
‘Die halfnaakte. Dan verleid ik meer mannen en word ik een slet.’
‘Omfg, die jurk heb ik ook!!!’
‘OMG IK HEB DIE JURK OOK OMG OMG OMG.’
Zo gaan de gesprekken tussen Renzo, Debby en mij continu. Dit kutspel heeft mijn leven overgenomen en ik ga jullie vertellen wat het mij nou eigenlijk heeft geleerd.

BqWafnpCQAAbqVZ

Vriendjes zijn KUT (alsof we dat nog niet wisten)
En duur. Echt, hoor. Ten eerste hebben werkelijk alle jongens in deze game echt een ENORME ego en hun zelfbeeld is om naar op te kijken. Mocht je eindelijk, na tien verschillende jongens te benaderen, iemands telefoonnummer in je contactenlijst hebben, ga je daten. Leuk, denk je, maar vervolgens beledigt de jongen, waarmee je aan tafel zit, jouw outfit. Godverdomme. Skinny jeans, hakken en een korte top, vinden jongens dat dan niet leuk? Goed, koop maar een nieuw kledingstuk. Nog niet oké? Dan koop je er maar mooi eentje bij wat resulteert in een afgrijselijke combinatie, die overigens wél geaccepteerd wordt door het vriendje omdat je geld hebt uitgegeven. Daarna gaat de date van start en kost een wijntje geen vijf, maar vijftig dollar. Alsof dat nog niet genoeg is: als je niet minstens een keer per 24 uur een date begint met je vriendje, maakt de klootzak het uit (maar hadden we een relatie dan?). Jongens, vriendjes zijn echt niets voor mij.

Deze blog schreef ik twee maanden geleden! Dit spelletje heb ik allang verwijderd en dat heeft mijn leven verbeterd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorieën

  • Instagram