19 nov 2014, 9:15pm
persoonlijk
by

1 comment

Dingen die je hoort als je een septum hebt

Foto 181

Ik zou nu wiskunde moeten doornemen, maar de jeugd van tegenwoordig geeft geen fuck en schrijft domme blogs. Nou ja, ik in ieder geval. Hier wat dingen die je te horen krijgt als je een septum hebt (want, ja, die heb ik al een paar maanden, omdat ik diep van binnen nog een kleine twaalfjarige emo ben).

 • ‘Is die echt?’ Nee eikel. Hij is nep. Ik lag niet jankend in de stoel. Hoor.
 • ‘Deed dat pijn?’ Ga weg.
 • ‘Zit dat ├ęcht door je neus heen?’ Nee nep. :pppp
 • ‘HAHA JE BENT EEN KOE!’
 • ‘Dat lijkt me echt pijnlijk.’
 • ‘Uhmsorrymaar er hangt snot aan je neus.’ Pardon.
 • ‘Omg je bent echt een stoer meisje.’ Well my day sucked but at least I look hardcore, I guess.
 • ‘ANNI WAT ZIT ER IN JE NEUS!!!!!!!!!11′
 • ‘Ben je emo?’
 • ‘HAHA JE BENT EEN STIER.’

Je schrijft echt heel erg leuk! Ik hou nu al van je blog, ik hoop dat je nog veel gaat posten :D. Liefs, Evelijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 • Afbeelding 26
 • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
 • Categorie├źn

 • Instagram