24 feb 2014, 4:41pm

by

leave a comment

Over mij

Ik ben je typische zestienjarige tienermeisje. Echt, hoor.

Ik zit op school, droom ervan om te reizen, teken te veel, wil elke dag hardlopen maar zit vervolgens de hele avond te gamen, ga naar concerten en festivals, ben verslaafd aan films, maak mezelf belachelijk, weet het verschil tussen goed en slecht niet, denk niet goed na en maak fouten, eet mijn eieren met suiker en niet met zout, ben op tweetalig atheneum een keer blijven zitten en het jaar daarna gezakt naar havo, eet zo veel sushi dat ik op de grond moet liggen van de buikpijn, word later leraar geschiedenis, houd van Utrecht, ben een idioot en (het belangrijkste van allemaal:) geniet van het leven.

En hier zit ik dan. Blogjes voor jullie typende, hopend jullie na te laten denken en conversaties te laten starten, terwijl ik ook maar weer zo’n simpele ziel ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 
  • Afbeelding 26
  • Mijn naam is Anni, achttien jaar, HAVO-leerling. Ik houd van kunst, sneakers, hip hop en mijn wekelijkse fles sauvignon blanc (of vier). Langzaam maar zeker probeer ik de wereld wat groener en blijer te maken. Ik rol over mijn toetsenbord om verhalen voor jullie te typen.
  • Categorie├źn

  • Instagram